SI EN CN

Edina specializirana baza vplivnežev za turizem v Sloveniji

Baza slovenskih turističnih influencerjev je nastala v agenciji April 8, kjer skupaj z vplivneži razvijamo prepoznavne marketinške kampanje in soustvarjamo edinstveno vsebino za predstavitev destinacij in turističnih ponudnikov. 

Storitve

Tourfluencer zagotavlja naročnikom kakovostno in učinkovito sodelovanje z vplivneži in vključuje izbor ustreznega vplivneža, pripravo optimalnega briefa, usklajevanje in operativno izvedbo obiska vplivneža na lokaciji, nadzor nad izvajanjem dogovorjenih storitev in pripravo vmesnih ter končnih poročil.

Vse ustvarjene vsebine vplivnežev pa združujemo v širše zasnovane kampanje, s čimer dosegamo večjo učinkovitost kampanj.

Vsebina

Kombinacija interne ekipe, zunanjih pogodbenih partnerjev in turističnih vplivnežev predstavlja zagotovilo za edinstvene zgodbe tako na internih kanalih naročnikov kot tudi na spletu, družbenih omrežjih, blogih, v medijih ipd.

Pri celostnem projektu je vključena priprava strategije, nastavitev meritvenega plana, optimizacija izvedbe in priprava zaključnega poročila.

Reference

Sodelovanje s turističnimi vplivneži je specifično in povsem drugačno od sodelovanja z vplivneži na drugih področjih. V preteklih uspešnih projektih smo dokazali učinkovitost našega edinstvenega pristopa. 

Z vplivneži smo v letu 2019 izvedli uspešno kampanjo "Izberi doživetje" za Turistično združenje Portorož, v letu 2020 pa kampanjo "Skrivnosti domačinov" za Turistično združenje Izola.

Sodelovanje s turističnimi podjetji

Z veseljem vam svetujemo pri izbiri pravega načina sodelovanja z vplivneži in vam pripravimo ponudbo z naborom ustreznih influencerjev glede na vaše povpraševanje.

Povpraševanje pošljite na lara@april8.si ali pokličite na 031 687 012.

Sodelovanje s slovenskimi influencerji

Ste influencer in si želite letošnje poleti obiskati tudi čudovito Slovenijo? Vpišite se v našo bazo in povezali vas bomo s turističnimi ponudniki.

Izpolnite obrazec za prijavo v bazo ali pa pišite mail na alenka@april8.si ali pokličite na 031 687 088.