SI EN

Več čarobnega časa za najbližje

Veseli december je kljub vsemu najbolj stresen mesec v letu – zaradi izbiranja prazničnih daril, nakupovalne mrzlice, lova za darili in gneče med trgovinskimi policami. Tokrat smo december naredili drugačen …

V Qlandii smo spodbujali obdarovanje z novimi Darilnimi karticami Qlandia, kar zmanjšuje stresno nakupovanje in zgrešena darila. Ljudi pa smo tako »obdarili« z več prostega časa, ki so ga lahko posvetili najbližjim in tako ustvarili prav posebne in čarobne praznike.

Pestro dogajanje v QL decembru

December se je začel z interaktivnimi predstavami za otroke v vseh sedmih Qlandiah. Nagajivi QL škratek se je letos odločil, da bo prehitel Miklavža in kar on razdelil darila. Zelo enostavno, saj ve, da Miklavž skriva darila v čarobni omari. Vse pa se spremeni, ko škratek ugotovi, da je omara zaklenjena. Odprl jo je lahko samo s pomočjo otrok, ki so mu pomagali opraviti čudežne naloge …

Bolj kot praznične lučke gorijo samo še iskrice v otroških očeh. Otroško navdušenje nad decembrskimi prazniki je brezmejno, prav tako njihova ustvarjalnost. Zato smo k sodelovanju pri ustvarjanju čarobnega vzdušja v Qlandiah povabili tudi lokalne vrtce. V nagradnem natečaju so otroci skupaj z vzgojiteljicami ustvarili čudovite okraske, ki so bili razstavljeni na božičnih drevesih v Qlandiah.

Praznično obarvano nakupovanje in živahno dogajanje ni vedno čarobno. Zato smo poskrbeli, da so si obiskovalci Qlandie v QL kotičku vmes tudi odpočili, se posladkali z vročim kakavom s penicami, v miru poklepetali in se prepustili prazničnemu vzdušju.

Cel december pa je v centrih in na spletni strani www.qlandia-kartica.si potekala tudi praznična nagradna igra, znotraj katere smo z Darilnimi karticami Qlandia obdarili preko 150 nagrajencev.