SI EN

zgodbA8: na pomembni misiji

Povezovati offline in online, svetova, v katerih živijo blagovne znamke in potrošniki. To je to, kar delamo, kar smo in s čimer živimo. Naša vizija je jasna – izboljševati želimo življenja potrošnikov.

Družijo nas dolgoletne skupne izkušnje, ki jih dopolnjujejo konkretne vrednote. No bullshit. Naše rešitve so napredne in prilagojene naročniku in uporabnikom, uporabljamo preizkušena in zanesljiva orodja, razvijamo, ocenjujemo, sodelujemo in vseskozi zagotavljamo učinkovito podporo. Samoiniciativno.

Ljubezenski trikotniki ali naša super ekipa

Nismo le dekoracija, čeprav prav lepo pašemo v naše aprilsko obarvane prostore. V resnici bruhamo ideje, tajno kodiramo, premetavamo številke, vihtimo peresa, gradimo skulpture, ups, strukture in se igramo z barvami. Vse, da bodo naši vaši projekti uspešni. In té ljubimo.

Urša Mivšek Sitar
Urša Mivšek Sitar
Direktorica agencije
Darja Štukelj
Darja Štukelj
Vodja strateških komunikacij
Matej Krmelj
Matej Krmelj
Vodja podatkovne analitike

Si predstavljate življenje brez vrednot?

Mi ne. Zato jih imamo. Trdne so, naše in ne damo jih za noben denar.

FOCUS ON RESULTS

Vse, kar počnemo, ima svoj namen. Pri tem nas vodi dobrobit naših naročnikov. Zavedamo se odgovornosti za rezultate – dobre in slabe. Zato vse tudi merimo.

GET STUFF DONE

Naročniki nam verjamejo, da bomo projekte dokončali. Ekipa premaguje vse ovire in v vsaki situaciji poišče rešitve. Preskakujemo vse nepotrebne korake.

KNOW THE CLIENTS

Svoje naročnike poznamo odlično – če jih ne, se učimo hitro in poglobljeno. Pri učenju uporabljamo vsa čutila in izkušnje.

TEAM ON A MISSION

Vsak dan prevzemamo pobude -z integriteto in pogumom – za izboljšanje našega podjetja. To lahko dosežemo le tako, da vsak član ekipe neprestano raste in se prilagaja.