SI EN

Pametne rešitve

Dejstvo je, da tehnologija temeljito spreminja naša življenja. Platforma povezljivih aparatov in pametnih naprednih digitalnih storitev ConnectLife je rešitev, ki uporabnikom olajša in izboljšuje vsakdanje življenje ter omogoča preprostost uporabe.

ConnectLife zagotavlja takojšen dostop do povezanih gospodinjskih aparatov, omogoča poenostavljeno in bolj učinkovito uporabo naprav ter ponuja nove vsebine.

Preko pametnih aparatov, pametnih aplikacij in integraciji pametnih povezav tako ustvarja pametni dom, ki postane 360-stopinjski funckionalni prostor bivanja.

Razvoj rešitve

Na osnovi temeljih izhodišč blagovne znamke ConnectLife smo preko analize in raziskovanja opredelili ustrezen arhetip blagovne znamke, ki preko simbolizma predstavlja univerzalno prepoznan karakter. Potrošniki se namreč povežejo z osebnostjo in navdihom posamezne znamke. Vključevanje arhetipa v razvoj znamčenja zagotavlja bolj enostavno in učinkovito identifikacijo potrošnika z blagovno znamko.

Zasnova loga

Pika kot jasen in močan simbolj predstavlja jasen center vsega – torej center, v katerem stoji uporabnik. C kot prva črka imena blagovne znamke ConnectLife je poudarjen, saj s tem zagotavljamo večjo prepoznavnost.

Kombinacija obeh elementov ustvarja vmesni prostor, ki temeljno nakazuje na koncept povezljivosti.

Sejemska predstavitev

Za potrebe predstavitve platforme na sejmu CES 2019 v Las Vegasu smo razvili tudi vizualne komunikacijske elemente.