SI EN

Odkrivanje skrivnosti

Da imajo slovenski gostje radi Izolo, imajo največ zaslug domačini – ljudje so tisti, ki naredijo »vajb«. Zato smo v ospredje postavili domačine, ki svojim sodržavljanom iz drugih krajev Slovenije iz prve roke poročajo o jedeh, kotičkih in aktivnostih, značilnih za Izolo.

Več na https://www.visitizola.com/skrivnosti-domacinov/

Serija interaktivnih YouTube videov

Videi skozi štiri tematske sklope predstavljajo nosilne produkte destinacije: kulinariko, sonce in morje, doživetja v naravi ter kulturne znamenitosti. Vsak tematski sklop je sestavljen iz krajšega uvodnega videa ter dveh (za)ključnih videov – gledalec si sam izbere, kateri video si bo ogledal oz. na kakšen način bi rad doživel posamezno področje.

Več na https://www.visitizola.com/skrivnosti-domacinov/

Vključitev influencerk

Domačinoma Barbari in Mateju, ki v uvodnih videih značilno temperamentno debatirata o tem, katero skrivnost Izole predstaviti, se na posameznih doživetjih pridružita spletni vplivnici v vlogi gostij na oddihu – mlada mamica Lara Nastran (@romeo_julija_co) in radijska voditeljica ter osebna trenerka Anja Šuška (@anjasuska). Gledalec tako ne izbira le doživetja, ampak tudi s kom ga bo doživel.