SI EN

Kampanja 2021

Uspešna promocijska kampanja iz leta 2020 je v 2021 dobila nadgradnjo – nove komunikacijske kanale. Fokus je na povezovanju in združevanju ljudi, zato smo že prepoznavnemu sloganu Pringles PaŠe dodali še »v družbi«, pa najsi gre za družbo prijateljev ali ostalih Pringles okusov.

Nagradna igra

Celoletna nagradna igra se odvija na spletni strani www.pringles-pase.si, kjer uporabniki lahko sodelujejo na dva načina: 

  • - z računom, ki dokazuje nakup Pringlesa ali  
  • - s selfijem s Pringlesom.  
     

Mesečna žrebanja prinesejo nagrajencem promocijske nagrade blagovne znamke Pringles, Challe Salle in Woop!. 

Družabni izziv

Za vse ljubitelje Pringlesa in druženja na družbenih omrežjih pa štirikrat v letu na Facebooku, TikToku in Instagramu potekajo posebni Pringles PaŠe izzivi, ki so povezani z aktualnimi iniciativami blagovne znamke: filmi, nogomet, glasba, praznovanje. V tem času se lahko uporabniki na Instagram profilu ambasadorja blagovne znamke Challeta Salleta potegujejo za hude nagrade. 

Pringles TikTok

Posebna novost promocijske kampanje 2021 je Pringles profil na najhitreje rastočem družbenem omrežju za mlade. Njim je prilagojena tudi komunikacija blagovne znamke, ki se na zabavni način loteva popularnih tem iz prvoosebnega vidika – pločevinke Pringlesa.