SI EN

Interaktivna sejemska stojnica

Destinacija Rogaška Slatina je bila nosilni produkt na sejemski stojnici Slovenske turistične organizacije na turistični borzi MITT Moscow 2019. Vsebinsko smo jo predstavili skozi novo komunikacijsko zgodbo, osnovano na treh izhodiščih: legendi o Pegazu; edinstveni mineralni vodi, ki vsebuje največ magnezija na svetu ter treh motivih za prihod gostov: zdravje, lepota in doživetja. Na stojnici je bil na informativnem panoju z zaslonom na ogled nov destinacijski video, dogajanje na sejmu pa je popestril Mg meter.

Mg meter na tiskovni konferenci ob otvoritvi novega spletnega mesta destinacije Rogaška Slatina. Vir videa: www.kozjansko.info

Mg meter

Nekoč davno, v času mitov in legend, je krilati konj Pegaz z udarcem v tla odkril vrelec mineralne vode v Rogaški Slatini. Tudi obiskovalci sejma so lahko to podoživeli, in sicer tako, da so z udarcem z nogo na Mg metru sprožili izbruh vrelca in si s tem prislužili določeno nagrado.

Mg meter je aplikacija, ki je fizično sestavljena iz dveh enot:

1. talna enota – točka, na kateri obiskovalci z nogo udarijo v tla,

2. vrelec – ki prikazuje izbruh na tri različne načine, ki se razlikujejo po višini vrelca in barvi, pri čemer je vrsti red naključen.

 

Mg meter na tiskovni konferenci ob otvoritvi novega spletnega mesta destinacije Rogaška Slatina. Vir slik: www.kozjansko.info