SI EN

O projektu

Spletno mesto, ki obstaja v sedmih jezikovnih različicah, in sicer v slovenščini, angleščini, nemščini, italijanščini, ruščini, hrvaščini in arabščini, je obogateno z napredno foto in video galerijo in interaktivnim zemljevidom. Slednji je še posebej dobrodošel pri prikazu posameznih kolesarskih, tematskih in pohodniških poti.

Dve vrsti navigacije

Uporabnika skozi stran vodimo z uporabo dveh različnih vrst navigacije, in sicer s klasično in storytelling navigacijo. Pri klasični gre za običajen besedni meni, medtem ko storytelling oblika navigacije po spletni strani obiskovalcu omogoča, da izbere eno od treh tematskih poti: pot zdravja, pot lepote ali pot doživetij. Zgodba je, tako kot foto in video produkcija resorta Rogaška Slatina, osnovana na legendi o Pegazu in ponudbi storitev v Rogaški Slatini.

Interaktivni katalogi ponudnikov

Bogata ponudba na destinaciji, ki je na spletni strani prikazana z interaktivnimi katalogi, vključuje 65 ponudnikov storitev za goste (kulinarika, lepotni centri, medicinski centri, poslovne dvorane, savne in bazeni, vinske kleti, wellness in spa centri), 39 namestitev vseh vrst, 8 prodajnih paketov z možnostjo povpraševanja, 43 izpostavljenih medicinskih in lepotnih storitev ter 50 naravnih in kulturnih znamenitosti.

Časovni trak destinacije Rogaška Slatina

Ker gre za destinacijo z bogato tradicijo in zanimivo zgodovino, smo njeno preteklost na spletno stran umestili na očem prijeten način – s časovnim trakom.