SI EN

O projektu

Urbana Estetika pod vodstvom priznane lepotne kirurginje dr. Nine Suvorov je eden najbolj prepoznavnih estetsko-medicinskih centrov v Sloveniji. Želja je bila prenoviti spletno stran, da bo ta skladna z vizualno in konceptualno podobo Urbane Estetike. V povezavi s prenovo je sledila izdelava promocijskih videoposnetkov ter vzpostavitev nove strategije in podobe na družbenih omrežjih.

Spletna stran Urbana Estetika

Pri prenovi spletne strani smo združili estetski in funkcionalni vidik, ki uporabnika napotita do pravih informacij, obenem pa v njem vzbudita profesionalizem in zaupanje. Spletno stran otvori predstavitveni video, v katerem uporabnika nagovori ustanoviteljica ter glavna plastična in estetska kirurginja, dr. Nina Suvorov.

Video vsebine

Fokus spletne strani so kratke video vsebine, preko katerih dr. Suvorov uporabnikom na preprost način opiše in demonstrira ključne storitve in postopke, ki jih nudi estetsko-medicinski center Urbana Estetika. Obdelava video vsebin je nežna in sovpada z minimalističnim in toplim interierjem klinike.

Družbena omrežja

Za Facebook in Instagram smo pripravili novo strategijo in osvežili grafično podobo obeh kanalov. Look & feel se povezuje s spletno stranjo, je minimalističen in topel, odraža strokovnost in dolgoletne izkušnje na področju plastične in estetske kirurgije. Izmenjujejo se grafične in foto objave, poudarek je na video vsebinah in sodelovanji z vplivneži.